За да виждате този флаш Ви е нужен
Adobe Flash Player версия 6 или по-висока!

Get Adobe Flash player

BULGARIA HOLIDAYS HOTELS & RESORTS
ИМОТИ И УПРАВЛЕНИЕ
ДЕТСКИ ПРОГРАМИ
СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА
КОНФЕРЕНЦИИ И МЕРОПРИЯТИЯ
СПОРТНИ ДЕЙНОСТИ
ХОТЕЛИ И ПОЧИВКИ В БЪЛГАРИЯ
ХОТЕЛИ И ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА
ГАЛЕРИЯ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ
01 Януари 2022
НОВА ГОДИНА В КЛУБ ХАУС
31 Декември 2021
ПОРЪЧАЙТЕ ВАШАТА ЗАКУСКА, ОБЯД, ВЕЧЕРЯ...
31 Май 2021
КАЛЕНДАР СЪБИТИЯ В ПИРИН ГОЛФ, МАРТ- МАЙ 2021
31 Март 2021
СЕДМИЧНИ СПА ПРЕДЛОЖЕНИЯ
14 Ноември 2020
14 НОЕМВРИ ANGEL'S ETSTATE ГОСТУВА В ПИРИН ГОЛФ
архив новини



ВАЛУТНИ КУРСОВЕ






търсене:
началопочивкиКАНАРСКИ ОСТРОВИ ТЕНЕРИФЕ - ОСТРОВА НА ВЕЧНАТА ПРОЛЕТ


КАНАРСКИ ОСТРОВИ ТЕНЕРИФЕ - ОСТРОВА НА ВЕЧНАТА ПРОЛЕТ - - Тенерифе е една от най-предпочитаните дестинации в света по това време на годината заради мекия си и сух климат! Почти 11 милиона туристи ежегодно посещавт "острова на вечната пролет", като се спасяват тук от студа и сивотата на континенталната зима!

Повече информация за Хотели в



КАНАРСКИ ОСТРОВИ ТЕНЕРИФЕ - ОСТРОВА НА ВЕЧНАТА ПРОЛЕТ

   Тенерифе е една от най-предпочитаните дестинации в света по това време на годината заради мекия си и сух климат! Почти 11 милиона туристи ежегодно посещавт "острова на вечната пролет", като се спасяват тук от студа и сивотата на континенталната зима!

КАНАРСКИ ОСТРОВИ
ТЕНЕРИФЕ - ОСТРОВА НА ВЕЧНАТА ПРОЛЕТ - КАНАРСКИ ОСТРОВИ
ТЕНЕРИФЕ - ОСТРОВА НА ВЕЧНАТА ПРОЛЕТ



ДАТА: ЦЕНА:





ПОЯСНЕНИЯ:

Първи ден - Излитане от летище София по-маршрут  София – Мадрид -  ТЕНЕРИФЕ. Пристигане в Тенерифе и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Втори ден -  Закуска на шведска маса в хотела. Свободно време, по-желание Обзорна екскурзия на острова  и вулкана “Тейде” (допълнително се заплаща). Една от най-привлекателните екскурзии за любителите на природни красоти. По време на тази екскурзия ще посетите Националния парк Лас Канядас, разположен в подножието на кратера на вулкана Тейде. След това ще се отправите към Рокес де Гарсия, откъдето се открива великолепна гледка към най-високата точка в Испания (3 718 м) – Тейде. После ще се спуснете в долината Оротава, където ще обядвате в един от местните ресторанти. Препоръчваме Ви за тази екскурзия да сте с удобни обувки. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

Трети ден -  Закуска на шведска маса в хотела.  Свободно време, вечерта по-желание посещение на шоу в EKZIT PALACE - (допълнително се заплаща). Вечерна шоу програма . Тук можете да прекарате една прекрасна вечер. Да се насладите на интересни и разнообразни представления, удачно съчетани с испански и бразилски ритми, акробатични номера, фокуси и испанско фламенко. Нощувка.

 

Четвърти ден - Закуска на шведска маса в хотела.Свободно време. Вечерта по-желание посещение на РИЦАРСКИ ТУРНИР (допълнително се заплаща) вечерна шоу програма с включена вечеря и програма. Тази вечер ще се пренесете назад във времето в епохата на Средновековието. В замъка Сан Мигел, рицарите на кръглата маса ще Ви приветстват. По време на типичната за Средновековието вечеря ще станете свидетели на истински рицарски турнири и ще можете сами да оцените техните умения. На края на вечерта Ви предстоят много танци и шоу програма под звуците на оркестър. Нощувка.

 

Пети ден -  Закуска на шведска маса в хотела. Свободно време, възможност за  Екскурзия дo остров Ла Гомера (целодневна екскурзия с включен обяд допълнително се заплаща). След едночасова разходка на океански параход ще направите обзорна екскурзия на остров Ла Гомера с джипове. Ще посетите Нацоналния Парк Гарахонай с уникалните реликтови гори “лаурисилви”.Обядът ще е в типичен гомерски ресторант, където ще чуете как жителите на острова общуват на езика “свиста”. Ще посетите и столицата на острова Сан Себастиян, ще се разходите по уличките, по които преди 500 години се е разхождал Христофор Колумб. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Шести ден - Закуска на шведска маса в хотела.Свободно време, възможност за Екскурзия в Пуерто де ла Крус и посещение на Парка Лоро  - (допълнително се заплаща). В северната част на острова е разположен един от най-красивите градове на Тенерифе – Пуерто де ла Крус, където ще посетите великолепния парк Лоро. В продържение на 4 часа ще може да се насладите на разнообразни атракции и шоу програми с участието на различни животни: морски лъвове, делфини, папагали. Тук се намира един от най-големите аквариуми в Европа и най-голямата колекция на папагали в света. След това ще посетите центъра на град Пуерто де ла Крус, където ще имате време да се поразходите близо до знаменития комплекс “Езерото Мартянес”. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Седми ден - Закуска на шведска маса в хотела. Свободно време с възможност за плаж и пазаруване.

 

Осми ден -  Закуска на шведска маса в хотела. Отпътуване за България.

 

хотел

база

легло в дв. стая

единична стая

възр. на доп.легло

дете 2-12 г.

Fiesta Oasis Paraiso 3*

HB

795

895

720

595

Princesa Dacil 3*

HB

945

1100

835

595

Las Palmeras 4*

HB

930

1090

815

750

Costa Adeje Gran 5*

HB

1070

1280

920

595

Bahia Del Duque 5* Leading Hotel of the World

BB

1750

2268

1595

750





НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

Цената e в евро и включва:

·         самолетен билет (редовен полет) София – Мадрид - Тенерифе – Мадрид - София;

·         7 нощувки на избраната база на изхранване в избрания хотел;

·         трансфер летище-хотел-летище;

·         медицинска застраховка Assistance;

 

Цената не включва:

 

·         допълнителни екскурзии

·         летищни такси



[ « назад ] Разпечатай Разпечатай « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]



СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

всички оферти »    


КАЛЕНДАР


ДЕСТИНАЦИИ

Австрия
Англия
Балтийски републики
България
ВЕЛИКДЕН И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
Германия
Гърция
Дубай
Египет
Израел
Иран
Испания
Италия
Малта
Мароко
Португалия
Почивки и Екскурзии - ТЕЗ ТУР
Програми 55+
Румъния
Русия
Тунис
Турция Екскурзии
Франция
Холандия
Хърватска
Черна Гора
Чехия
 
  www.bulgariaholidays-bg.com © 2024 България Холидейз. Всички права запазени.

дизайн и програмиране:
УебДизайн Професионалистите се отличават
 
eXTReMe Tracker